Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Klasszikus BútorokModern bútorokSarok garnitúrákKissarok garnitúrákHeverőkFranciaágyakBabzsákokÜlőkékPárnák
A bőr egy természetes anyag, minden darabja más és más.
A bútorgyártáshoz szinte kizárólag a marhák bőrét használják fel. A vágóhídról érkező bőröket tisztítás után cserzőüzemben hasítják a megfelelő vastagságra, majd az újabb tisztítás után hordókban festik, így a bőrt teljes keresztmetszetében átitatják a festékkel. A bútorbőrök vastagsága általában 0,9-1,2 mm.
Általánosságban lehet mondani, hogy a bőr természetes anyagánál fogva a használat során megnyúlik, mely ráncképződéshez vezet, ez azért van mivel a bútor duplarugós és az ülések 4-5 cm-t is mozoghatnak terheléstől függően.
Alapvetően minden bőrnek szüksége van rendszeres ápolásra és tisztításra. A bőrt óvni kell a közvetlen napfénytől, mert ettől kiszáradhat és elvesztheti színét. A bőrt rendszeresen (legalább kétszer egy évben) bőrtisztítóval és bőrápolóval kezelni szükséges, a hosszú élettartam megőrzésének érdekében.
A bőr közvetlenül emberi bőrfelülettel nem érintkezhet, zsírtól, olajtól, alkoholtól, bármiféle szennyeződéstől óvni kell, mert maradandó nyomokat okozhat. Tartós ülés után a bőrgarnitúra ülését javasoljuk kisimítani.
egyedi rendelésekSzállításÁthúzásEgyedi méretű bútorokHasznos tanácsokVásárlói tájékoztató
Készitette -Lombi- Designed by: HTML and CSS.