Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Klasszikus BútorokModern bútorokSarok garnitúrákKissarok garnitúrákHeverőkFranciaágyakBabzsákokÜlőkékPárnák
Üzletünkben közel 2500 féle bútorszövetből válogathat, kínálatunkat folyamatosan bővítjük.
Választékunkban megtalálhatóak az egyszínű és mintás bútorszövetek, zseníliák, microfibrák, műbőrök, eco bőrök, bútorvásznak, aqua clean szövetek. Az aqua clean szövetekről vízzel minden szennyeződés könnyedén eltávolítható.
Az Ön által kiválasztott ülőgarnitúrát bármelyik szövettel elkészítjük. Vállaljuk ülőgarnitúrák, franciaágyak, heverők áthúzását, teljes körű felújítását, ehhez válassza ki mintaboltunkban az Önnek legjobban tetsző kárpitot. De ha csak szövetet szeretne vásárolni nálunk azt is megteheti.
A kárpit minőségénél az egyik alapvető szempont a kopásállóság, aminek a mértékegysége a MartinDale. A MARTIN DALE teszt során ellenőrzik az egyes anyagok, bútorszövetek tartósságát, illetve alkalmasságát bizonyos célokra. Például, hogy az egyes bútorszövetek csak otthoni használatra vagy beruházásokhoz (hotelek, közintézmények, vendéglátóhelyek, stb.) intenzívebb igénybevételre is betervezhetőek-e. A vizsgálat dörzsteszt vagy kopásállósági teszt néven is ismert. Az általános bútorszövetek 10-15.000 ciklus körüli eredményt érnek el. Minél magasabb a kopásállósági szám, annál jobban használható a bútorkárpit erőteljesebb igénybevételű bútorokra. A 30.000-es érték körüli textilek már kiválónak számítanak beruházásokhoz, például szállodai felhasználásra szobákba, lakosztályokba, konferencia termekbe. A 30.000 ciklus fölötti kopásállósági érték olyan szolgáltatóegységekben lehet elvárás, mint a következők: 24 órán át fogadóképes terminálok, várótermek, 24 órán át nyitva tartó ügyfélszolgálati központok, non-stop kaszinók, orvosi ügyeleti helyiségek vagy további nyilvános intézmények: színházak, stadionok, előadótermek, gyorséttermek.
egyedi rendelésekSzállításÁthúzásEgyedi méretű bútorokHasznos tanácsokVásárlói tájékoztató
Készitette -Lombi- Designed by: HTML and CSS.