habszivacsokSzövetekMűbőrök,bőrökRugók,görgőkFilcek,vásznak,ragasztókDíszszeg,zsínór,bórtniSegédanyagokÁgymatracokBabzsákok

Cégünk fő profilja bőr és szövet ülőgarnitúrák gyártása. Bútoraink formavilágát úgy állítottuk össze, hogy minden korosztály megtalálja a számára leginkább megfelelő típust a modern és klasszikus formák között.
A gyártáshoz szükséges alapanyagok beszerzéséhez olyan beszállítókkal állunk kapcsolatba, akik kizárólag minőségi anyagokat forgalmaznak, illetve állítanak elő. Ez – és természetesen szakmai hátterünk - biztosítja, hogy megrendelt bútora első osztályú minőségben kerüljön az Ön otthonába.
Garnitúráinkat tetszőleges elemválasztékkal, a 3-as kanapék vendégággyal, illetve ágyneműtartóval, a 2-es kanapék ágyneműtartóval, a fotelek akár lábtartóval, illetve billenő-forgó mechanikával is megrendelhetőek. Bútoraink keményfa-szerkezetre épülnek és lágy kárpitozású technikával készülnek, az ülőfelület kényelmét a duplarugós felépítés adja, illetve egyes modern típusainknál az üléskomfortot a hullámrugó és a nagyrugalmasságú szivacs biztosítja. Ön bármilyen variációban összeállíthatja garnitúráját az adott helyiség, szoba méretének megfelelően.
Bútorához üzletünkben közel 2500 féle szövetből válogathat, illetve első osztályú bútorbőrökből is gazdag színválasztékkal rendelkezünk. Az Ön által kiválasztott ülőgarnitúrát bármelyik szövettel, bőrrel elkészítjük.
Választékunkban megtalálhatóak az egyszínű és mintás bútorszövetek, zseníliák, microfibrák, műbőrök, eco bőrök, bútorvásznak, nanotech bevonattal ellátott szövetek. A nanotech szövet vízlepergető, felületéről minden szennyeződés vízzel könnyedén eltávolítható.
Cégünk az új bútorok gyártása mellett vállalja ülőgarnitúrák, franciaágyak, heverők áthúzását, teljes körű felújítását, üzletünkben a kárpitozáshoz szükséges összes anyagot megtalálja.
Saját modellekÁthúzásegyedi rendelésekSzállításHasznos tanácsokVásárlói tájékoztató
Készitette -Lombi- Designed by: HTML and CSS.